10 november 2010

Maïta's No Impact Week *3*

gastbijdrage door Maïta van der Mark
Dipje

Wat kan ik zeggen over vandaag... Wat werk betreft een goede dag. Maar wat No Impact betreft minder. Toch weer een verpakte lunch en toen met een taxi naar vergadering in Ouderkerk a/d Amstel. Aansluitend naar een goede bijeenkomst over tegengaan van jeugdwerkloosheid in Amsterdam.  Daarna met de taxi terug naar mijn fiets bij het gemeentehuis in Diemen. Morgen heb ik een vergadering op het stadhuis in Amsterdam. Dat doe ik dan weer wel met de fiets. Even wat buitenlucht en mijn gedachten ordenen tijdens de rit. Heb zojuist via internet bij de H&M aangegeven dat ik geen catalogi meer wil ontvangen. Scheelt weer papier en plastic verpakking. Kleine daad om de weegschaal wat positiever te krijgen. Ik twijfel nog over de JA/NEE sticker op mijn brievenbus. Hoe raar het ook klinkt: het doorlezen van het wekelijkse pakket reclamefolders is voor mij een vorm van ontspanning. Morgen gaat het over voedsel. Dat betekent zelf tasjes meenemen naar de woensdagmarkt in Diemen. Ik ben nu al benieuwd naar de reactie van mijn vaste kaasboer als ik met mijn eigen kaasbakje kom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten