17 november 2019

5G-stralingsgevaar, welke risico's lopen wij?

AANKONDIGING - Donderdag 21 November, lezing met Dr. Martin Pall.
Locatie: Amstelkerk, Amstelveld, Amsterdam
Tijd: 19.30-22.30 (inloop 19.00) 
Voertaal: Engels
Tickets en informatie

Straling van iPhone, keukenhulp, lantarenpaal, autonavigatie en andere apparatuur, 2,3,4 & 5G telefonie. Over de werking van straling op onze cellen.

Heb je vragen over de hoeveelheid electrosmog in jouw omgeving, het beleid van de gemeenten, de risico's van 5G of zoek je nog steeds naar een goede reden om het überhaupt uit te rollen (wij raden het ten zeerste af), dan is het wellicht fijn en interessant je door deze bijzondere man verder te laten informeren. Ook zul je hier anderen kunnen ontmoeten met een kritische kijk op de zaak.


Deze avond is met name interessant voor artsen, gezondheidsexperts, natuur- en milieuspecialisten, gemeente, raadsleden, beleidsmakers en ook voor mensen die werken met kinderen bijvoorbeeld op scholen of sportverenigingen.

Dr Martin L. Pall, is emeritus hoogleraar biochemie en basic medical science aan de Washington State University. Hij heeft jarenlange ervaring op dit vakgebied, en kan deze complexe processen helder uitleggen. 
Tijdens en na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Met deze kennis gaat u veel meer begrijpen van de risico's die u en ieder ander loopt bij de toenemende blootstelling aan kunstmatige straling. 

Bron: Verminder-electrosmog.nl; Stralingsbewust.info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten