04 april 2012

Een speciale oproep voor Diemenaren met zonnepanelen

European Solar Days 2012

Oproep Open Huizen

Ben jij in het bezit van een zonne-energie installatie, PV en/of zonneboiler, groot of klein?

Schrijf je in via www.solardays.nl.   

Het grootste evenement ter promotie van zonne-energie vindt dit jaar plaats van 5 tot 13 mei. 19 Europese landen doen mee, en Nederland, onder aanvoering van brancheorganisatie Holland Solar, is ook van de partij.

Ook dit jaar organiseren we in dat kader weer de Open Huizen. Het idee is simpel: Particulieren met 'zon op het dak' zetten hun deuren open voor geïnteresseerden uit de eigen omgeving. Het is een leuke manier om kennis en ervaringen te delen met mensen uit de buurt en zo hopen we de zonnevlek in Nederland verder te laten groeien!

In 2011 deden 130 mensen mee, en dit jaar hopen we minimaal 200 enthousiaste eigenaren van zonne-installaties te vinden.

In Diemen zetten afgelopen jaar 2 huizen hun deuren open. Hopelijk vinden we ook dit jaar weer een of twee participanten.


Je word bij de organisatie van je Open Huis ondersteund door ODE (Organisatie voor Duurzame Energie) en duurzameburen.nl. Dit houdt in dat je bijv. posters en ander promotiemateriaal toegestuurd krijgt waarmee je je Open Huis in de eigen omgeving kunt aankondigen.

1 opmerking:

 1. Ik heb me opgegeven en houd een Open Huis op donderdag, 10 mei. 16:00 - 20:00.

  Adres: Burg. de Kievietstraat 5

  Wat is er te zien?
  o.a.
  Zonnecollector & boiler (voor warmwater)
  zonnepanelen PV (voor stroom)
  vloer en spouwisolatie
  LED lampen

  BeantwoordenVerwijderen