21 oktober 2015

Steun het Repair Café door je elektronisch afval in te leveren

Laatst liep ik over de Ouddiemerlaan en zag daar een oude koelkast op de stoep staan. Zonde natuurlijk, want misschien was die nog wel goed of te repareren. En zo niet, dan had de eigenaar een prijs kunnen winnen als die was ingeleverd bij de gemeente op het recycleplein, Landlust 2. De kans op een mooie bijdrage voor het Repair Café Diemen was daardoor ook groter geworden. Hoe dat zit? Lees het na op de site van de gemeente Diemen of op de site van Wecycle.
Belangrijk: check in op het recycleplein terwijl je de elektrische apparaten of lampen inlevert, alleen dan maak je kans op de prijs. Inchecken kan op deze site, neem dus je smartphone mee!
Deze actie loopt tot 30 april 2016, dus ruim de rijd om je schuur, zolder, meterkast of kelderkast op te ruimen en oude en mogelijk kapotte apparaten naar het Repair Café te brengen. En als ze niet meer te repareren zijn, breng je ze naar het recycleplein en profiteren jij, het milieu en mogelijk ook het Repair Café daarvan. Doen!
Tip: door de enquête in te vullen verdubbel je je kansen en de punten waardoor de kans groter wordt dat het Repair Café ook in de prijzen valt.
Wat het Repair Café met de prijs (€ 1000,-) gaat doen? Goed gereedschap en voorraden kopen, goede verlichting en afsluitbare opbergdozen waarin we onze spullen veilig kunnen opbergen. Als we de prijs winnen is de kans dat we je een volgende keer kunnen helpen veel groter en profiteer jij dus mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten